Качество

Качество

Качеството на превода е от решаващо значение, а актуалната езикова практика и владеенето на специализираната терминология са важно изискване при превода. Това го постигаме с нашите професионални преводачи, лингвисти и редактори. Използваният от нас софтуер CAT-Tools (SDL Trados) позволява единна терминология и създаване на преводаческа памет. С него оптимизираме времето за изпълнение и значително намаляваме разходите на нашите клиенти. Независимо дали превеждаме мащабен проект или малък документ ние поддържаме качествени стандарти.

Качеството на преводите, които ние извършваме, е гарантирано с DIN EN ISO 17100:2016-05.

Всички преводачи и сътрудници в Агенцията за преводи, са обвързани със споразумение за професионална тайна. Агенцията за преводи е гаранция за максимална конфиденциалност и сигурност на информацията. Преводите и информационният материал, предоставен от клиента, остават строго конфиденциални.

  Лични данни

   

  Вавилон Транслейшънс МД ЕООД обработва и защитава личните Ви данни, съобразно изискванията на

  Закона за  защита на личните данни (ЗЗЛД) и Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета  от 27 април 2016 г.

  Повече подробности за ангажиментите на Вавилон Транслейшънс МД ЕООД, в качеството ѝ на администратор на лични данни, можете да намерите в „Политика по защита на личните данни на Вавилон Транслейшънс МД ЕООД, публикувана на интернет адрес: www.translation-babylon.eu или да се свържете с нас на имейл адреси на Вавилон Транслейшънс МД  ЕООД babylon_m@abv.bg, office@translation-babylon.eu и телефон: 032625686.

  Общи условия Защита на личните данни

  @ 2020 Всички права запазени translation-babylon.eu. Made by Timag TEAM© 2024. All rights reserved.